hematitul
Cristaloterapie

Hematitul te sprijina in cresterea stimei de sine, te sustine sa elimini starile de anxietate si te ajuta sa tratezi insomnia

Hematitul este o piatra cu propietati importante de protectie. Te ajuta sa capeti mai multa incredere in tine, mai ales in momentele critice si te deschide catre a intelege viata si a te bucura de ea mai mult. Scade negativitatea si impiedica energiile negative sa patrunda in aura.

Hematitul armonizeaza corpul, mintea si sufletul. Daca este folosit in timpul experientelor extracorporale, protejeaza sufletul si il aduce inapoi in corp.

Are o energie puternica yang (masculina) ce echilibreaza si corecteaza dezechilibrele yin (feminine).

Hematitul te ajuta sa scapi de timiditate si sa ai mai multa incredere in tine

La nivel psihologic, hematitul are efecte puternice. Sustine persoanele timide, amplifica pretuirea de sine, puterea vointei si credibilitatea, ofera incredere in sine.

Hematitul este util in depasirea obsesiilor si dependentelor. Atrage atentia asupra dorintelor neimplinite care ne influenteaza viata din subconstient. Trateaza pofta de mancare excesiva, fumatul sau orice tip de „prea mult”. Te ajuta sa iti accepti greselile si sa le consideri experiente de viata, nu dezastre.

La nivel mental, hematitul stimuleaza puterea de concentrare. Imbunatateste memoria.

La nivel fizic, are o conexiune puternica cu sangele. Egiptenii antici foloseau aceasta piatra pentru a opri sangerarile si pentru a stimula formarea de noi celule sanguine. Amulete de hematit erau puse in mormintele faraonilor pentru a ii sprijini in viata de dupa.

Poti achizitiona bijuterii din hematit de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

Mai poti citi Sodalitul, calmeaza atacurile de panica si faciliteaza comunicarea

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

Poto: Capecodecrystals.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *