onix
Cristaloterapie,  Uncategorized

Onixul, sprijinul in perioadele care genereaza stres mental sau fizic

Onixul este o piatra datatoare de putere. Ofera sprijin in situatiile dificile si confuze care genereaza un stes mental sau fizic urias. Ajuta la invatarea lectiilor de viata, stimuleaza increderea de sine si te sustine in a te simti in largul tau, indiferent de circumstante.

Onixul este o piatră excelentă pentru oricine se află sub presiune mentală sau emoționala. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si energetice. Elimina blocajele energetice si curata aura.

Onixul ajuta in accesarea vietilor anterioare pentru vindecarea ranilor de orice tip

Onixul este considerata piatra secretelor, care pastreaza amintirea tuturor lucrurilor care i s-au intamplat purtatorului ei. De aceea, prin aceasta piatra, in timpul meditatiei, se pot accesa informatii din trecut, uitate care sa te ajute sa intelegi si astfel sa vindeci situatii aparent incheiate, dar care te pot tine blocat.

Aceasta piatra este utila chiar si pentru accesarea vietilor anterioare, tot in vederea vindecarii ranilor si traumelor fizice care iti pot afecta viata actuala. Onixul focalizeaza atentia asupra locurilor corporale ranite, permitand eliminarea emotiei captive. Poate fi folosit si pentru vindecarea vechilor rani sufletesti.

Onixul mai este un tonic al mintii, alina grijile coplesitoare, dar si OFERA DARUL DECIZIILOR INTELEPTE

Onixul absorbe energia universala necesara pentru vindecare. De aceea este in acelasi timp si o piatra foarte buna pentru protectie. Echilibreaza energiile yin si yang ale corpului.

Are efecte benefice pentru dinti, oase, maduva, splina, talpi si sange. Te ajuta la impamantare, daca tinzi sa fii o persoana „cu capul in nori”. Te centreaza pe ACUM si AICI.

Poti achizitiona bratari din onix de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

De asemenea mai poti citi Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: ETSY.COM

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *