Cristaloterapie

Zodiacul cristalelor pentru Rac si Leu

Nativii zodiei Leu sunt caractere puternice, carora le place sa straluceasca, dar care au totodata nevoie de echilibru si pace pentru a balansa partea lor exuberanta. Racii sunt firi sensibile, dar ambitioase. Cristalele pot sa le vina in ajutor ambelor semne zodiacale, le devina acele talismane care sa le potenteze calitatile si sa ii sprijine in descoperirea de Sine.

Pietrele semipretioase vin in viata fiecarui om la momentul potrivit. Nu mai devreme, nu mai tarziu. Ele au in structura lor energii diverse care odata suprapuse cu aura ta, lucreaza in beneficiul tau, spre binele tau suprem.

Astazi continuam calatoria in lumea zodiacului cristalelor astfel:

RAC 21 iunie – 22 iulie

Pietre ale nastreii: piatra lunii, perla, cuart de stanca, carneol, onix

„Cristalul inceputurilor”, piatra lunii este asociata cu intuitia. Racii sunt sensibili si inclinati catre schimbarea starii de spirit. Piata lunii ii ajuta sa ramana echilibrati in plan emotional.

Pentru a putea achizitiona bijuterii din piatra lunii intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

Racii sunt firi ambitioase. Pasiunea si energia cu care fac lucruri ii propulseaza spre indeplinirea idealurilor. Onixul ii sprijina pentru inceputurile de drum. Ii protejeaza si le sunt alaturi in a avea o casnicie benefica.

Cuartul de stanca, sau „piatra puterii” ori „maestrul vindecator” cum i se mai zice, ajuta nativii zodiei Rac in acest sens. Le ofera protectie si ii sprijina sa isi descopere puterea ascunsa ii ei, le da incredere si le sunt alaturi in vindecarea lor spirituala.

Pentru a achizitiona bijuterii din cuart de stanca intra AICI. Pentru onix AICI

LEU 23 iulie – 22 august

Pietre ale nasterii: citrin, carneol, cuart de stanca, cuart roz, ochi de pisica, de tigru

Citrinul, cu energia solara ce o detine, il ajuta pe Leu sa straluceasca. Asa cum este si desemnat, „regele junglei”, el este menit sa fie in centrul atentiei oriunde s-ar duce. Atrage prosperitatea financiara, luxul, faima. Citrinul il poate ajuta sa puna in valoare toate aceste lucruri.

Poti achizitiona bijuterii din citrin de AICI

Cuartul de stanca, la fel ca in cazul nativilor Rac, ii ajuta sa isi descopere puterea de sine, ii protejeaza oriunde s-ar afla. Ii relaxeaza din toata agitatia interioara pe care o au de multe ori.

Carneolul ii protejeaza, ii sprijina sa isi descopere increderea in sine, curajul de a lua deciziile potrivite vietii lor.

Mai poti citi Ce cristale ti se potrivesc in functie de zodia in care te-ai nascut 

De asemenea mai poti citi Rodonitul, elimina ranile si cicatricile emotionale din trecut

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Pixabay

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *