Cristaloterapie,  Din suflet,  Reiki

Zodicaul cristalelor pentru Berbec, Taur, Gemeni

Zodiacul cristalelor iti arata care sunt cristalele benefice in functie de zodia in care te-ai nascut si de caracteristicile ei. Astazi vorbim despre nativii din Berbec, Taur, Gemeni.

V-am explicat in articoul anterior despre legatura dintre cristale si semnele zodiacale. Astazi continui sa va vorbesc despre zodiacul cristalelor.

Berbec 21 martie – 19 aprilie

Pietre ale nasterii: rubin, jasp rosu, carneol

Aceste cristale sunt patronate de planeta Marte. Rubinul te ajuta sa iti proiectezi sinele real in aceasta lume si sa manifesti virtutea curajului. El emana compasiune si vitalitate, condimentand viata. Aceasta piatra pune la unison idealurile cu vointa, ajutandu-te sa te focalizezi asupra sarcinii pe care o ai in fata. Rubinul te ajuta sa disipezi mania, nu sa o refulezi pe interior. Te ajuta sa maximizezi potentialul tau de a lua decizii si de a actiona. Te ajuta sa lupti pentru o cauza nobila.

Poti achizitiona bijuterii din rubin de pe www.shamballacrystlas.ro de AICI

Jaspul rosu iti aduce liniste si pace interioara. Iti echilibreaza energiile masculine cu cele feminine. Te ajuta sa fii ferm in luarea deciziilor. Te protejeaza de energii de vibratie joasa.

Carneolul te ajuta sa te mentii echilibrat in viata ta de acum, sa te concentrezi pe ACUM si AICI. Iti dezvolta creativitatea, te ajuta sa te incarci cu energie. Revigoreaza mintea si trupul.

Poti achizitiona bijuterii din JASP ROSU de AICI si de CARNEOL de AICI

TAUR 20 aprilie – 20 mai

Pietre ale nasterii: rubin, aventurin, citrin, lapis lazuli, acvamarin, smarald

Aventurinul ajuta Taurul sa vada viata intr-un mod pozitiv, ii intareste calitatile de lider si il stimuleaza in procesul de luare a deciziilor. Il ajuta sa atraga astfel abundenta financiara. Ii trezeste compasiunea, empatia si perseverenta.

Citrinul este piatra soareleui care atrage buna dispozitie, pozitivismul, increderea in planurile de viitor. Ajuta nativii din zodia Taur sa invete cum sa primeasca prospetime, incredere, optimism in viata lor.

Poti achizitiona bijuterii din AVENTURIN de AICI si din CITRIN de AICI

Lapisul este piatra mintii, a puterii psihice, a protectiei de ganduri negative pe care ei le pot avea sau le pot atrage din exterior.

Acvamarinul favorizeaza luciditatea spirituala si serviciul adus umanitatii, punand la unison scopul cu experienta. Energia sa calma este ideala pentru reducerea stresului catre care este predispusa aceasta zodie. Potentialul si provocarea sa constau in generarea schimbarii sociale si in asigurarea justitiei pentru toata lumea. Acvamarinul protejeaza Taurul oriunde este plecat.

Poti achizitiona bijuterii din LAPIS LAZULI de AICI si din ACVAMARIN de AICI

GEMENI 21 mai – 20 iunie

Pietre ale nasterii: turmalina, aventurin, malachit, smarald, rodonit

Gemenii sunt firi foarte active, atat la nivel fizic cat si mental. Aventurinul ii ajuta sa isi mentina energia, buna dispozitie, prosperitatea si increderea.

La nivel psihologic, aventurinul intareste calitatile de lider si stimularea procesul de luare a deciziilor. Stimuleaza creativitatea. 

Aventurinul te invata sa vezi alternative si posibilitati in orice situatie, chiar si in cele in care consideri ca nu mai este cale de iesire sau ca nu mai stii ce sa faci.

Poti achizitiona bijuterii din AVENTURIN de AICI

Turmalina te ajuta sa echilibrezi cele doua emisfere ale creierului, integrand sinele interior cat si cele exterior (personalitatea).

Cam atat pentru astazi. Continuam data viitoare.

Mai poti citi Ce cristale ti se potrivesc in functie de zodia in care te-ai nascut Aici poti citi despre cristalele nativilor din zodiile Varsator si Pesti.

Mai poti citi Aventurinul atrage prosperitatea, norocul si succesul in viata

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

Poto: Pixabay

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *