cristale
Cristaloterapie,  Din suflet,  Reiki

Ce cristale ti se potrivesc in functie de zodia in care te-ai nascut

Zodiacul este impartit in douasprezece sectiuni, fiecare avand propriile caracteristici, dar si propriile asocieri cu cristalele. „Piatra nasterii” corespunde semnului nativ si te ajuta sa iti manifesti calitatile pozitive ale acestuia sau sa depasesti eventualele incercari asociate cu el.

Legatura dintre cristale si zodiac este cunoscuta de mii de ani. Fiecare grad al fiecarui semn este asociat cu o piatra, la fel ca si planetele astrologice. Anumite semne zodiacale, datorita energiilor rezonate si corespondentelor cu culorile, au condus la identificarea unor conexiuni profunde intre cer si pamant. Astfel, fiecare semn are nenumarate cristale asociate cu el.

Astazi va voi povesti despre primele semne zodiacale: VARSATOR si PESTI

ZODIACUL SI VARSATORUL 20 ianuarie – 18 februarie

PIETRE ALE NASTERII: piatra lunii si acvamarin

Multi varsatori traiesc in viitor, de unde aduc informatii ce asista evolutia umanitatii. Acvamarinul favorizeaza luciditatea spirituala si serviciul adus umanitatii, punand la unison scopul cu experienta. Energia sa calma este ideala pentru reducerea stresului catre care este predispusa aceasta zodie. Potentialul si provocarea sa constau in generarea schimbarii sociale si in asigurarea justitiei pentru toata lumea. Piatra lunii te ajuta in aceasta directie.

Poti achizitiona bijuterii din acvamarin de pe www.shamballacrystals.ro de AICI

Emotiile varsatorului pot fi instabile si irationale. Piatra lunii reduce instabilitatea emotionala si stresul, dar efectele sale pot fi prea puternice in timpul lunii pline, caz in care trebuie folosit acvamarinul. Aceasta piatra este un vindecator emotional foarte puternic, ce dizolva vechile tipare emotionale. Daca te simti instrainat de ceilalti, aceasta piatra te va ajuta sa te integrezi mai usor. In plus, este excelenta pentru calmarea si focalizarea mintii. Elimina gandurile nelalocul lor si filtreaza informatiile care ajung la creier

Poti achizitiona bijuterii din piatra lunii de pe www.shamballacrystals.ro de AICI

ZODIACUL SI PESTII 19 februarie – 20 martie

Pietre ale nasterii: ametist, agat albastru dantelat

Te misti cu fluiditate intre realitatea de zi cu zi, fantezie, imaginatie si misticismul spiritual. Ametistul reprezinta in aceasta privinta o punte de legatura. Data fiind tendinta pe care o ai de a absorbi emanatiile altor persoane, ai nevoie de protectia acestei pietre. Iti este greu sa stabilesti hotare. Din fericire, ametistul este nepretuit in aceasta privinta, ajutandu-te astfel sa te simti in siguranta.

Majoritatea nativilor din Pesti se complac in adevaruri spuse pe jumatate si in escapism. Ametistul te poate ajuta sa scapi de aceasta tendinta. Cea mai mare provocare a ta este evitarea tiparelor victimei-martirului-mantuitorului-salvatorului-persecutorului, iar aceasta piatra te asista intru totul sa eviti aceasta capcana.

Esti inzestrat cu daruri psihice si artistice considerabile, iar ametistul amplifica intuitia.

Poti achizitiona bijuterii din ametist de pe www.shamballacrystals.ro de AICI

Agatul alb albastru dantelat este piatra clarvazatorului. El ascute sensibilitatea fata de lumile nevazute si te mentine pe o cale pozitiva. Daca esti un nativ de sex masculin, agatul albastru te ajuta sa iti accepti natura sensibile si receptiva.

Cam atat pentru astazi. Data viitoare continuam cu urmatoarele doua semne zodiacale: berbec si taur.

Mai poti citi Ametistul te protejeaza de atacurile psihice, te deschide catre intuitie si amplifica deschiderea celui de al treilea ochi

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Credite informatii cristale si zodii: Cristalele de Judy Hall

NAMASTE!

Poto: Pixabay/Joom

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *