Vibratia si propietatile cristalelor
Cristaloterapie,  Reiki

Vibratia si propietatile cristalelor in functie de culoare

Vibratia si propietatile cristalelor sunt date de lumina pe care o emana. Corpul uman reactioneaza in mod natural la spectrul curcubeului care este acelasi cu spectrul celor sapte chakre principale umane.

Culoarea nu este altceva decat o vibratie a luminii. Fiecare chakra are cate o culoare care poate varia ca intensitate in functie de starile noastre si de problemele cu care ne confruntam. Cristalele ne pot veni in ajutor atunci cand avem nevoie. Pentru a intelege intr-un mod simplu ce cristale functioneza mai bine pentru care chakre sau ce situatii, am facut o lista pentru a te ajuta. Nu este o regula, poti alege in primul rand cristalele in functie de ceea ce te atrage, dar vei vedea cum de obicei aceste lucruri se potrivesc intre ele.

VIBRATIA SI PROPIETATILE CRISTALELOR

MARO: cristalele cu aceasta culoare rezoneaza cu chakra Stelei Pamantului, care se afla la cativa centimetri sub picioarele tale. Aceasta chakra te tine „cu picioarele pe Pamant”. De aceea, cristalele corespondente au rol puternic de purificare, de impamantare si de protectie. Absorb emanatiile nocive si energiile negative, induc stabilitate.

Poti intra AICI pentru a putea achizitiona bijuterii din cristale ce contin culoarea maro.

NEGRU: in general sunt cristalele care corespund chakrei unu, respectiv chakrei radacina care se afla la baza coloanei, intre anus si organul sexual. Aceste cristale au o putere mare de impamantare. Capteaza si transmuta energiile nagative. Te ajuta sa intelegi viata si sa ai pofta de ea.

Poti intra pe www.shamballacrytals.ro pentru a alega bijuteriile potrivite pentru impamantare de AICI

ROSU: corespunde tot chakrei unu, dar si ckarei inimii. De aceea, confera energie, activeaza si fortifica libidoul si stimuleaza creativitatea. Genereaza sau extrage energie, dupa cum este cazul. Se considera ca trateaza sangele, hemoragiile si inflamatiile.

Poti intra AICI pentru astfel de bijuterii.

PORTOCALIU: corespunde chakrei doi, situata in zona sacrala, la baza coloanei vertebrale. Incarca cu energie, uneste chakra inimii cu cea sacrala, combina astfel iubirea cu actiunea. Te ajuta sa faci lucruri concrete. Stimuleaza creativitatea.

Poti intra AICI pentru bijuterii din cristale ce contin culoarea portocaliu.

GALBEN: corespunde chakrei trei, respectiv plexului solar. Energia acestor cristale confera claritate, echilibru, incredere in sine, control asupra vietii. Cristalele galbene/aurii sunt asociate cu abundenta financiara si cu bogatia.

Intra AICI pentru bijuterii din cristale ce contin culoarea galben.

VERDE: aceste cristale rezoneaza cu chakra inimii. Vindeca in plan emotional, activeaza compasiunea, calmeaza si purifica. Confera o stare de pace.

Intra AICI si AICI pentru a putea achizitiona bijuterii din cristale ce contin culoarea verde.

ROZ: aceste cristale corepund tot chakrei inimii si sunt deosebit de blande si delicate, purtand energia iubirii neconditionate. Alina si alunga anxietatea. Sunt indispensabile in orice „trusa de prim-ajutor” a vindecatorilor in plan emotional. Ajuta la vindecarea traumelor, depasirea durerii provocate de doliu, inlesneste iertarea si punerea la unison cu iubirea universala.

Intra AICI si AICI pentru a putea achizitiona bijuterii ce contin culoarea roz.

ALBASTRU/BLEU: aceste cristale rezoneaza cu chakra gatului si cu cea a celui de-al treilea ochi (situat in mijlocul fruntii). Stimuleaza expresia de sine, procesul de comunicare. Fac legatura cu starile superioare de constiinta. Stimuleaza intuitia si capacitatile metafizice. Confera o perceptie mistica. Protejeaza mintea.

Intra AICI si AICI putea achizitiona bijuterii din cristale ce contin culoarile albastru si bleu.

MOV: aceste cristale rezoneaza cu chakrele superioare, chakra sase (al treilea ochi) si chakra sapte (localizata in zona din crestetul capului). Te ajuta sa intri in contact cu realitatile multidimensionale, atrag energia spirituala in planul material, trezesc capacitatile metafizice. Incurajeaza serviciul adus semenilor.

Intra AICI pentru a putea achizitiona bijuterii din cristale ce contin culoarea mov.

ALB/TRANSPARENT: Conecteaza cu lumile cele mai inalte ale existentei. Confera energie si protectie. Purifica si vindeca aura si corpul fizic. Transporta vibratia lumii pure si a Constiintei superioare.

Intra AICI pentru astfel de bijuterii.

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Mai poti citi Exercitiu pentru indeplinirea dorintelor

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

FOTO: Purlifeus/Pinterest

Sura informatii: Cristalele/Judy Hall

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *