Cristaloterapie

Jaspul este una dintre cele mai puternice pietre de protectie, impamantare si echilibrare in perioadele pline de stres

Jaspul este una dintre cele mai puternice pietre semipretioase de protectie, de impamantare, te ajuta sa traiesti ACUM si AICI. Te sustine in perioadele de stres, de tranzitie. Echilibreaza corpurile subtile si este un sprijin important in tot ceea ce inseamna buna functionare a chakrelor unu si doi. La nivel fizic, prelungeste placerea sexuala.

Jaspul este considerat „piatra cu cea mai mare afectiune din cate exista”. Te sprijina in perioadele de stres. Confera liniste si pace interioara. Daca este folosit in scop terapeutic, unifica toate aspectele vietii.

Jaspul le aminteste oamenilor sa se sprijine unii pe altii

Jaspul aliniaza chakrele, putand fi folosit in formatiuni de culori diferite. Fiecare culoare activeaza o anumita chakra.

Jaspul asigura protectie si ancoreaza energiile corpului fizic. Absoarbe energia negativa. Purifica chakrele si aura. Echilibreaza energiile yin si yang. Aliniaza corpul fizic, cel emotional si cel mental cu lumea eterica. Respinge poluarea electromagnetica si mediul inconjurator, inclusiv radiatiile.

Jaspul amplifica fermitatea si angajamentul fata de demersurile asumate

Confera curajul de a aborda direct problemele care trebuie rezolvate si incurajeaza onestitatea fata de sine. Ofera sprijin in timpul conflictelor.

La nivel mental, jaspul accelereaza gandirea, promoveaza capacitatea de organizare si te ajuta la terminarea proiectelor asumate.

Chakrele unu si doi sunt sustinute de jasp

Jaspul este una dintre pietrele cele mai importante in a te ajuta sa rezolvi tot ceea ce inseamna dezechilibru in chakrele una si doi. Asta inseamna daca esti aerian, daca nu poti sa te concentrezi pe clipa de ACUM, daca ai probleme de orice inseamna sexualitate, creativitate, jaspul te poate sustine in vindecarea acestor situatii. In ceea ce priveste placerea sexuala, o prelungeste. Sustine sistemul digestiv si placerea sexuala.

Poti achizitiona bratari din jasp rosu de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

De asemenea mai poti citi Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Healingcrystals/Earthegy

NAMASTE!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *