revendicarea structurilor
Uncategorized

Revendicarea structurilor

„Revendicarea structurilor” este o rugaciune foarte puternica. Atat am de zis. Simte fiecare cuvant pe care il rostesti, integreaza-l si vizualizeaza-l. Oricand ai nevoie de ajutor, spune aceasta rugaciune. Cu atat mai puternica este daca o citesti la ora douasprezece noaptea. Poti aprinde o lumanare pe care sa i-o oferi lui Dumnezeu, lui Iisus Hristos, Fecioarei Maria, Arhanghelului Mihail pentru a te ajuta si a te sustine pe parcursul intregii rugaciuni.

Tată Ceresc, ascultă rugăciunea mea,Reîntregește, curăță și pune în mine toate structurile mele energetice și spirituale și pune organismul meu cu toate structurile în stare de vindecare atât cât îmi este îngăduit.Cu Lumina și Puterea Duhului Sfânt ,Te rog pe Tine, Doamne,vindecă-mă pe mine de orice infoenergii malefice, concepte, supraconcepte, programe, subprograme, programe de revenire, blesteme, farmece, moșmoane, descântece, făcături, descântături, orice fel de legături malefice ,făcute pe aer, apa, foc, lemn, metal, pământ, plasma, gheață,eter, pe voință,credință, pe gândire, pe iubire,pe conștiință ,pe sine, pe suflet, pe spor, pe sex,pe bani, pe drumuri,pe animale și plante cu lumină sau cu întuneric , iar toate aceste influențe malefice desfăcute, să se ducă unde este Voia Ta ,Doamne.

Fie ca orice entități malefice, entități benefice false și duhuri necurate să fie îndepărtate de la mine și trimise acolo unde este Voia Divină.Rog Sfânta Treime să taie orice fel de corzi infoenergetice care nu-mi sunt benefice și să le îndepărteze din câmpurile mele.Dezleagă și curăță Doamne Sinele meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi infoenergetici malefici, făcături, farmece,blesteme, legături, descântece și orice lucru ce afectează Sinele meu și nu este cu Voia Divină și pecetluiește – l cu Duhul Sfânt.Dezleagă și curăță Doamne sufletul meu, de orice fel de programe , subprograme, algoritmi infoenergetici malefici, făcături, farmece, blesteme, SN adăugat malefic, legături, descântece și orice lucru ce afectează sufletul și nu e cu Voia Divină și reîntregește-l , binecuvântează –l și pecetluiește cu Duhul Sfânt.

Dă-mi Doamne înapoi toți îngerii, ghizii, darurile, sporul, potențialul meu divin, misiunea mea personală, drepturile mele divine, amprentele mele infoenergetice și orice alte structuri îmi aparțin.Tot harul, inițierile, abilitățile și toate câte am primit în viața asta și în altele, pune-le Doamne în mine, atât cât este Voia Ta, ca eu să-mi pot face misiunea personală pe acest pământ.Curăță și deschide Doamne cu Lumina și Binecuvântarea Ta toate chakrele mele și toți centri energetici, toate organele mele energetice și curăță și armonizează toate meridianele și canalele energetice, atât cât îmi este permis.Dezleagă , curăță și reîntregește, Doamne toate câmpurile mele și armonizează-le.

Aliniază și armonizează, Doamne, toate structurile mele energetice și spirituale, sigilează-le cu Duhul Sfânt și fie ca nimic să nu le poată atinge decât Cuvântul Tău.Fie ca eu să pot sluji Luminii și Adevărului și să îmi fac Misiunea Personală pe acest Pământ.Fie ca, daca nu îmi este îngăduit să mă vindec sau să mă refac în totalitate , să ajungă la mine informația care să mă ajute să îmi înțeleg lecția, astfel încât să capăt permisiunea de a mă vindeca.Fie ca eu să înțeleg motivul pentru care am devenit vulnerabil la orice influențe malefice, și să am înțelepciunea și puterea de a mă schimba și a evolua.Doamne, daca eu voi greși față de Tine, ajută-mă să-mi înțeleg greșeala și iartă-mi neștiința sau neputința.

Vino Doamne in anima mea si in sufletul meu, in viata mea si in casa mea si lumineaza-mi calea oriunde ma voi gasi.

Si Doamne, daca eu uit de tine, Tu sa nu uiti de mine!

Amin!

Mai poti citi si Arhanghelul Gabriel, ingerul darurilor, al clarviziunii si al misiunilor pe care le ai de indeplinit pe Pamant

De asemenea mai poti citi si Purificarea si echilibrarea chakrelor cu ajutorul Arhanghelului Mihail

Ma poti gasi si pe facebook aici

Sursa foto: wallpaperflare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *