Uncategorized

Purificarea apei cu ajutorul cuartului

Apa bauta de noi trebuie sa fie de o vibratie inalta, sa fie „apa vie” care sa ne hraneasca atat corpul fizic, cat si corpurile subtile. Cuartul poate veni in ajutorul nostru pentru a ne prepara un elixir pe care sa il bem zilnic.

Cea mai simpla si usoara modalitate de a purifica atat apa cat si mancarea este de a le binecuvanta. De a face pe ele semnul crucii si de a ii ruga pe Maica, pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu sa vina, sa iti purifice si sa iti binecuvanteze alimentele cat si apa. Astfel, ceea ce vei introduce in corpul fizic va avea efecte atat in planul meterial cat si in cel subtil. Vei avea vibratie inalta, vindecatoare, in armonie cu Divinul.

Purificarea apei prin introducerea unui cuart

O alta modalitate simpla si utila de a purifica si de a incarca apa este de a introduce in ea un cuart. Un cuart de marime mica este capabil sa purifice apa potabila aflata intr-un vas din orice material, cu exceptia celor metalice.

Un litru de apa se lasa in repaus, cu un cristal pe fundul vasului, pentru douasprezece ore, timp in care energiile cuartului vor indeparta toate vibratiile negative.

Se lasa sticla cu apa la fereastra spre care bate soarele de dimineata. O poti pune de seara pentru a se incarca atat cu energia lunii, cat si cu cea solara.

Cand pui apa la incarcat, o programezi mental. Rogi Divintatea sa amplifice energia cristalului atat cat iti este permis spre binele tau suprem pe toate planurile. Sa o purifice si sa o incarce cu enegia lunii, a soarelui, a cerului. Poti ruga direct luna, cerul, soarele sa te ajute.

Daca introduci un cuart roz, apa va capata energia iubirii si blandetea si puritatea ei.

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din cuart roz care sa devina amulatele tale, intra AICI

Purificarea apei si incarcarea ei cu ajutorul unui cuart de stanca te va ajuta sa capeti si tu o protectie puternica.

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din cuart de stanca care sa devina amulatele tale, intra AICI

Daca introduci un ametist, apa va capata vibratia puternica a Lumii Divine, conexiunea cu ea, cat si o protectie puternica. Practic, in functie de cristalul introdus, apa va capata energia acestuia.

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din ametist, intra AICI

FOARTE IMPORTANT! Cristalul pe care il vei introduce in apa trebuie sa fie purificat dinainte pentru a incarca apa benefic si nu cu vibratiile joase care poate s-au acumulat pe el in timp.

De asemenea mai poti citi Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Sa va fie de folos! 🙂

Sursa foto: Thewellnessenetrprise.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *