Cristaloterapie,  Reiki

Piatra soarelui, despre sexualitate si prosperitate

Piatra soarelui te ajuta sa atragi prosperitatea, sa manifesti increderea in sine si sa iti imbunatatesti relatiile cu persoanele de sex opus. Te sprijina sa iti descoperi sexualitatea si astfel sa o manifesti in viata ta.

Piatra soarelui era folosita in trecut de magicieni pentru a atrage forta Soarelui. A fost asociata cu bogatia si cu puterea. Piatra Soarelui și Piatra Lunii erau adesea folosite împreună în timpul ritualurilor din timpul Solstițiilor. Fie poziționate pe altar, fie purtate de preoți (Piatra Soarelui) și de preotese (Piatra Lunii), reprezentând astfel echilibrul de putere dintre atributele fizice, psihice și spirituale. Intre masculin si feminin.

Piatra soarelui cofera bucurie si pofta de viata. Amplifica intuitia. Purifica chakrele si le incarca cu energie. Este o piatra a alchimiei si confera conexiune profunda cu lumina si cu puterea de regenerare a Soarelui in timpul meditatiei, dar si in viata de zi cu zi.

Piatra soarelui te ajuta sa elimini atasamentele fata de persoanele pe care nu le mai doresti in viata ta

Piatra soarelui este extrem de utila pentru eliminarea „carligelor” care te tin atasat de oameni. Acesta carlige se pot manifesta la nivel mental sau emotional si pot avea ca sursa parintii, copii, partenerii posesivi, etc.

Daca ai dificultati in a spune „nu” si daca te sacrifici in permanenta de dragul altora, poarta mereu o piatra a soarelui. Aceasta te ajuta sa elimini codependenta si confera putere personala. Corecteaza tendinta de a taragana si de a o amana.

La nivel emotional actioneaza ca antidepresiv si alunga starile proaste. Elimina inhibitiile si ampifica increderea in sine si pretuirea de sine.

Este util în cazurile de epuizare din lipsă de somn.
Puterea pietrei crește atunci când este utilizată în lumina directă a Soarelui.

Poti achizitiona bratari din piatra soarelui de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

De asemenea mai poti citi Piatra lunii, programare, meditatie in noptile cu luna plina pentru inceputuri de drum, vindecare, iubire

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *