Cristaloterapie,  Reiki

Acvamarinul, talismanul care iti ofera curaj si iti dezvolta intuitia in calatoria vietii

Acvamarinul este o piatra a curajului. Reduce stresul si linisteste mintea. Te protejeaza in timpul calatoriilor. Te ajuta sa iti dezvolti creativitatea.

Acvamarinul este considerat cristalul care te sprijina cel mai mult atunci cand este plecat intr-o calatorie, fie pe apa, fie pe uscat. Te ajuta sa te intorci in siguranta de oriunde te-ai afla. Numele provine de la „aqua marin”, latinescul pentru „apa mării”. Asa ca aceasta piatra este in stransa legatura cu apa.

Acvamarinul calmeaza energiile. Reduce stresul si linisteste mintea. Iti ofera curajul de care ai nevoie.

ACVAMARINUL AJUTA LA IMPACAREA CUPLURILOR SEPARATE

Aceasta piatra sprijina cuplurile in comunicare, in a se intoarce unul catre celalalt si a isi rezolva problemele. Ajuta la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului.

La nivel spiritual ascute intuitia si trezeste clarviziunea. Este o piatra buna pentru meditatie, intrucat invoca stari inalte de constiinta, faciliteaza trezirea spirituala si incurajeaza serviciile aduse umanitatii.

Protejeaza aura si aliniaza chakrele. Purifica indeosebi chakra gatului si perimite comunicarea cu planurile superioare.

Aduce calm, pace. Este bun in a se purta cand cineva trece prin perioade mari de suferinta.

Daca doresti sa acvamarinul sa devina talismanul tau, intra AICI pentru a putea achizitiona bijuterii ce il contin.

De asemenea mai poti citi Piatra lunii, programare, meditatie in noptile cu luna plina pentru inceputuri de drum, vindecare, iubire

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *