Din suflet,  Reiki

Beneficiile bautului de apa calda pe stomacul gol

Apa calda curata organismul. Este un remediu natural, inofensiv si foarte puternic.

In organism se gasesc depuneri pe care le putem elimina numai prin post si band apa foarte calda, fiinda sub efectul caldurii tesuturile se dilata si circulatia se imbunatateste. Incercati si veti vedea cate lucruri pot fi evitate sau vindecate datorita folosirii regulate a apei calde: migrenele, febra, lipsa poftei de mancare, insmonia.

Arteroscleroza provine din depozitarea anumitor materii pe peretii arterelor, care astfel se intaresc. Band apa cald, provocam descompunrea unei mari parti a acestor materii.

Apa calda cu lamaie si miere

Un plus pe care il poate capata apa calda este daca adaugati o jumatate de lamaie sau o lamaie la un pahar. Puteti adauga si o lingura cu miere.

Dar in cazul in care adaugati si miere naturala (extrem de sanatoasa) aveti grija ca apa sa fie doar calda, nu fierbinte. Mierea isi pierde din propietati si poate deveni chiar nebenefica daca o consumati adesea cu apa fierbinte.

Faceti-va acest obicei cu apa calda, lamaie, miere..sau una dintre aceste combinatii si veti vedea cum se va imbunatati sanatatea voastra.

Atat apa calda, cat si lamaia si mierea sunt bune diuretice. Astfel ca si tranzitul vostru se poate imbunatati.

Mai puteti citi si Lapis lazuli, piatra expansiunii mintii, a comunicarii si a protectiei psihice

Mai puteti citi si Cum sa iti protejezi mintea de negativitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *