Aromaterapie,  Reiki

Anxietatea si cauzele energetice

Anxietatea este o frica de necunoscut, care poate semana cu o angoasa. Se manifesta prin anuminte simptome precum: durere de cap, caldura, crampe, palpitatii nervoase, transpiratie, tensiune, voce puternica, plans si chiar insomnii. Dar care este cauza acestor stari aparent venite „din senin”? Hai sa vedem.

Daca suferi de anxietate, este posibil ca ai „frisoane de angoase”: un frison care iti aminteste de frica ta (pe care la nivel constient de cele mai multe ori nici nu o constientizezi). Anxietatea te face sa ai o senzatie de nod in gat, sa iti pierzi stapanirea de sine si discernamantul.

Anxietatea si momentul formarii fricii de moarte

Ori de cate ori se declanseaza anxietatea, chiar daca poti sta in acele clipe linistit la televizior, sau citind o carte..si ai spune..”nu faceam nimic sa imi genereze anixietatea”..mereu se afla un declansator in spate care te duce inconstient de multe ori catre acel moment in care ai avut parte de o frica de moarte. Se poate sa fi fost un accident, un moment dramatic in viata ta. Fie poate sa fie un eveniment inca din copilarie, divortul parintilor, plecarea din aceasta lume a cuiva drag, sau te poti duce si mai in spate, in intrauterin, cand poate a avut loc o trauma ce a ramas stocata in memoria celulara, iar acum, din cand in cand iese la suprafata, nestiind aparent ce ai.

Poti de asemenea sa simti un dezechilibru intre lumea fizica, asupra careia poti avea un anumit control si perceptiile tale fata de o lume imateriala, pentru care nu ai nicio explicatie sau intelegere rationala. Ai un sentiment de pericol iminent, dar nedefinit. Poti fi anxios in orice situatie. Devii la fel ca obiectul atentiei tale. Daca atentia ta este centrata pe o frica, cu siguranta ca vei trai o stare de anxietate, care poate avea legatura cu frica de moarte sau cu ceva ce iti poate aminti de aceasta frica. Moartea, lucrurile pe care le ignori sau pe care nu le vezi, dar care pot exista, iti declanseaza aceasta frica. Nu ai incredere in viata.

Daca suferi de anxietate, este bine sa iti analizezi viata, trecutul, poti sa vorbesti chiar cu parintii tai, cu cei apropiati, sa te intorci in copilarie, in intrauterin sa vezi ce traume s-au intamplat in viata ta de te-au adus aici. Iti recomand sa vorbesti cu un psihoterapeut care te poate ghida in aceasta calatorie pentru a iti putea identifica si mai tarziu iti poti vindeca traumele. Te vei elibera astfel de o povara ce iti poate marca anumite capitole din viata ta si poate ca nici nu esti constient de acest lucru. Dar incepe inca de acum sa te intorci in trecut.

Si daca simti ca te ia acea stare de anxietate, pune mana pe chakra inimii, respira..inspira, exipira usor si repeta-ti de cate ori simti tu: „sunt in siguranta. Sunt in afara oricarui pericol. Traiesc. Acel moment a trecut. Sunt in siguranta”. Iti mai recomand de asemenea sa te inconjori de „iubire”..adica..ofera-ti bucuria vietii. De la lucruri simple precum a iti cumpara flori, carti, orice iti aduce bucurie. Pana la folosi ulei esential de trandafir natural 100% sau de lemn de trandafir natural 100% pe care sa il inhalezi si odata cu el sa spui ce ti-am zis mai sus, dar si orice altceva simti. Da-te cu ulei de trandafir pe chakra inimii pentru a iti deschide inima catre iubirea de sine, catre viata, catre liniste.

Poti de asemenea sa folosesti cristale de cuart roz care au vibratia iubirii si care te pot ajuta in acest sens. Daca doresti, poti intra AICI pentru a achizitiona sticlute din cuart roz si ulei esential natural 100% de lemn de trandafir, menite iubirii si care iti pot fi ghid impotriva anxietatii.

Mai poti repeta asa: „chiar daca imi este frica de necunoscut si neg, in mod inconstient, viata si mecanismele ei, ACCEPT sa imi concentrez atentia pe urmatoarele aspecte: am incredere in viata si sunt convinsa ca, ceea ce se intampla acum este spre binele meu suprem, in prezent si in viitor. Simptomele vor disparea, la fel ca frica de moarte. Sunt in siguranta ACUM si AICI.

Mai poti citi si Cauzele energetice ale bolilor: problemele parului

Sursa pentru o parte din articol din: „Marele dictionar al bolilor si afectiunilor. Cauzele subtile ale imbolnavirii” – Jacques Martel

Foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *