Cristaloterapie,  Din suflet,  Reiki

Coralul stimuleaza pasiunea si protejeaza impotriva atacurilor psihice

Coralul amplifica iubirea, pasiunea si aduce pofta de viata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice, a deochiului, a cosmarurilor, a traumatismelor.

Coralul este o piatra provenita din scheletul coloniilor de corali de pe fundul marilor calde si este de natura organica. Fiind un organism in continua schimbare, coralul reprezinta transformarea. Te indeamna astfel sa te uiti inauntrul tau, dincolo de orice masca afisata, sa vindeci si sa iubesti toate acele parti din tine carora le-ai intors spatele.

Deoarece provine din mare, coralul te sprijina in timpul calatoriilor pe apa.

Coralul protejeaza impotriva farmecelor si a atacurilor psihice

Aceasta piatra iti poate fi de mare folos daca simti ca absorbi cu usurinta energiile de vibratie joasa din partea celorlalti sau daca simti ca ceva nu este in regula si ca este posibil ca cineva sa se joace cu energia ta. Este un bun scut de protectie.

Coralul amplifica intelepciunea, increderea in sine, curajul si intuitia. Te ajuta in momentele in care esti cu energia jos sa te revigorezi, sa privesti viata cu mai mult optimism si sa mergi mai departe.

In plan fizic, coralul este util impotriva constipatiei, insomniei si tulburarilor sexuale. Benefic in caz de infertilitate – recomandabil a se purta de catre femeile care doresc sa ramana insarcinate.

De retinut: A se curata doar cu apa rece si scurta expunere la soare. A nu se folosi purificarea cu sare. A se feri de abraziune, caldura, transporatie, produse cosmetice care il pot decolora.
In timp, isi poate modifica luciul si culoarea.

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din coral, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

De asemenea mai poti citi Rodonitul, elimina ranile si cicatricile emotionale din trecut

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *