Uncategorized

Morganitul, cristalul ce te face sa spui DA in fata iubirii

Morganitul atrage si sustine iubirea. Este unul dintre cele mai folosite cristale pentru inelele de logodna, tocmai datorita energiei pe care o poarta. Retrezeste pasiunea cand pare sa fie uitata.

Morganitul este o piatra apreciata in intreaga lume. Este o piatra ce te pune sa te intorci in interiorul tau si sa iti amintesti de iubirea pe care trebuie sa o ai inainte de toate fata de propria persoana.

Incurajeaza gandurile si actiunile pline de iubire. Creeaza un spatiu suplimentar pentru savurarea vietii. La fel ca toate pietrele roz, activeaza chakra inimii. Calmeaza stresul.

Te ajuta sa iti recunosti propria inchistare mentala, dar si nevoile sufletului pe care le-ai ignorat pana acum. Te ajuta sa recunosti sentimentele refulate, sa le intelegi si sa le vindeci.

Morganitul elimina mentalitatea de victima

Cu totii trecem prin situatii in care ne consideram victime. Morganitul vine in ajutor tau pentru a te face sa intelegi ce parte din tine a rezonat cu situatia de victima si ce trebuie sa scoti la suprafata pentru a vindeca. Astfel iti deschide inima catre iubire neconditionata.

Acest cristal ajuta persoanele care se afla intr-un cuplu sa retrezeasca focul din relatie. Iar pentru persoanele ce isi doresc un partener este cristalul ce te ajuta sa il manifesti.

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din morganit, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

De asemenea mai poti citi Ametistul te protejeaza de atacurile psihice, te deschide catre intuitie si amplifica deschiderea celui de al treilea ochi

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Sursa Foto: Aboutmeditation.com/Openaceesgovernment.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *