Cristaloterapie,  Reiki,  Uncategorized

MALACHITUL, PIATRA TRANSFORMARII VIETII, VINDECARII SI PROTECTIEI

Malachitul este una dintre cele mai puternice pietre ale vindecarii si protectiei. Faciliteaza primirea de mesaje de la subconstient sau din viitor. Ajuta in procesul psihologic al renastetii, al transformarii si al inceputurilor de drum.

Se spune despre malachit ca nu si-a atins capacitatea maxima din potentialul sau. Din contra, se spune ca se afla in plina evolutie si ca este una dintre cele mai puternice pietre de vindecare ale prezentului. Aliniaza ADN-ul si structurile celulare, stimuleaza sistemul imunitar si ajuta ficatul sa elimine toxinele.

Malachitul este unul dintre cele mai puternice cristale pentru protectie

Aceasta piatra protejeaza impotriva radiatiilor. Orice persoana care locuieste in apropierea unei uzine nucleare sau langa o sursa puternica de radiatii, trebuie sa aiba in casa un malachit. Eventual cat mai mare. ATENTIE insa! Este o piatra toxica. Nu trebuie folosita neslefuita. Nu inspira niciodata praful de malachit.

Cum ziceam, malachitul este piatra transformarii. Asta inseamna ca te ajuta sa iti schimbi viata. Sa iei decizii. Destrama legaturile nedorite. Este util in problemele psihosexuale traumatice traite in vietile anterioare si nu numai. Amplifica intuitia si viziunea.

PLEXUL SOLAR: plasat aici te ajuta in vindecarea emotionala profunda. Scoate si elimina traumele din trecut. Restabileste capacitatea de a respira profund. Absoarbe emotiile negative.

CHAKRA INIMII: plasat aici, dar si in zona ombilicului, scoate la lumina revelatii profunde

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din morganit, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

De asemenea mai poti citi Ametistul te protejeaza de atacurile psihice, te deschide catre intuitie si amplifica deschiderea celui de al treilea ochi

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Sursa foto: Pinterest Info despre cristale: Totul despre cristale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *