Cristaloterapie

Pasiune, bogatie si scut impotriva atacurilor psihice cu ajutorul rubinului

Rubinul reprezinta un scut puternic impotriva atacurilor psihice si a vampirismului energetic (manifestat la nivelul inimii). Este una dintre pietrele abundentei si contribuie la acumularea de bogatie, dar si la stimularea pasiunii.

Rubinul este o piatra foarte indragita de marea majoritate a oamenilor. Confera multa energie, vigoare fiintei, echilibreaza. Stimuleaza pofta de viata.

Te ajuta sa te conectezi la informatiile antice si la dosarele akashice unde se afla toata cunoastrea universala. Te ajuta sa iti dezvolti abilitatile psihice.

Rubinul te ajuta sa iti urmezi pasiunile pentru deveni fericit

Acest cristal te ajuta sa ai motivatia necesara si sa scoti la iveala toate acele calitati pe care le ai ce te ajuta sa mergi catre ceea ce iti doresti cu adevarat in sufletul tau de la tine si de la viata ta. Promoveaza capacitatile de lider dinamic.

Ofera atitudine pozitiva si curajoasa. Mintea devine mai lucida si te vei putea concentra cu mai multa usurinta. Datorita efectelor protectoare, rubinul te ajuta sa devii mai puternic pe parcursul disputelor si controverselor.

La nivel emotional stimuleaza pasiunea si entuziasmul. Atrage activitatea sexuala.

La nivel fizic, rubinul te ajuta sa depasesti epuizarea si letargia. Ofera astfel vigoare si forta. In caz de hiperactivitate, calmeaza.

Rubinul combinat cu zoisit activeaza chakra coroana, conduce la stari de constiinta modificata si faciliteaza accesul la memoria sufletului si la dimensiunile spirituale. Ajuta la vindecarea sufletului si a vietilor anterioare. Amplifica cu putere campul biomagnetic al corpului.

Daca doresti sa vezi si sa achizitionezi bijuterii cu rubin si rubin zoisit, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

De asemenea mai poti citi si Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Sursa foto Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *