Cristaloterapie

Safirul, cristalul folosit ca protectie energetica de catre regi si de catre regine. Aduce intelepciune si decizii corecte

Safirul a fost apreciat de-a lungul anilor atat de catre regi, cat si de catre regine si printese datorita vibratiei pe care o emana. Protejeaza energetic, ajuta sa iei decizii intelepte, dar totodata te sprijina sa atragi bunastarea si prosperitatea in viata ta.

Se spune ca regii purtau bijuterii si coroane ce contineau safire pentru a tine energiile joase si nebenefice la distanta si pentru a preveni gelozia la palat. Cand un tratat urma sa fie semnat, safirul asigura o reconciliere adevarata. Astfel, tu poti folosi safirul atunci cand doresti sau stii ca urmeaza sa semnezi un contrat, o colaborare, sau ai idei noi pe care doresti sa le pui in practica.

Safirul mai este cunoscut sub numele de piatra a intelepciunii. Aceasta piatra calmeaza si focalizeaza mintea, eliminand gandurile nedorite si tensiunile mentale.

Safirul alunga depresia si confuzia spirituala. Te ajuta sa te concentrezi. Confera prosperitate si atrage tot felul de daruri.

Safirul te ajuta sa intelegi si sa primesti mesaje ceresti

Safirul rezoneaza mult cu zona capului. To ceea ce presupune creier, minte, conexiune cu Divinitatea. Te stimuleaza in a a primi si in a intelege mesajele din Cer. Te ajuta astfel sa iti indeplinesti dorintele in plan material.

Safirul este un cautator al adevarului spiritual. Daca ai intrebari despre existenta, lume, univers, despre tine pe Pamant, poarta safir si deschide-te in fata energiei lui.

Acest cristal trasmunta energiile negative in energii pozitive. Daca cineva, cu intentie sau fara, iti trimite energii joase, cristalul transforma aceste vibratii nebenefice, in vibratii benefice tie.

Deschide chakra gatului si astfel faciliteaza expresia de sine si rostirea adevarului personal.

Daca doresti sa achizitionezi bijuterii din safir, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

De asemenea mai poti citi Rodonitul, elimina ranile si cicatricile emotionale din trecut

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *