Cristaloterapie

SOLSTITIU DE VARA SI CRISTALELE CE AMPLIFICA ENERGIA ACESTEI PERIOADE

Ziua de 21 iunie este ziua cea mai lunga din an si totodata este ziua in care Soarele intra in Rac. Energia acestei perioada scoate la suprafata calea vietii, destinul, intelepciunea, femininul. Cristalele te pot ajuta sa amplifici, sa intelegi, sa vindeci, sa integrezi sau sa manifesti ceea ce tu iti doresti in aceasta etapa.

Zilele de 21, 22 si 23 iunie sunt zilele cele mai lungi din an. Putem spune ca a venit oficial vara. Celebram astfel lumina Constiintei, legatura cu Divinitatea, intelepciunea. Luna aceasta vorbeste despre profunzimea vietii, dar si despre prosperitate, sa stii cum sa iti pastrezi banii sau sa ii investesti.

Mai este o luna a iubirii ca intoarcere la energia feminina (indiferent ca esti femeie sau barbat). Energia care vorbeste despre compasiune, frumusete, ingrijire de Sine.

Ce cristale te pot ajuta mai mult in aceasta perioada

CITRINUL te invata cum sa iti organizezi banii mai bine, sa ii investesti cum trebuie, sa nu ii mai cheltui degeaba. Te ajuta sa atragi prosperitatea financiara.

CUARTUL ROZ vine cu energia feminina a iubirii, a compasiunii si a blandetii. Iti vorbeste despre a avea grija mai multa de tine, de nu te mai obosi fizic si mental pana la epuizare. Te invata despre a trai in iubire pentru a atrage astfel iubirea in toate capitolele vietii tale.

LAPIS LAZULI te trezeste catre intelepciuna divina. Intelepciunea divina este unul dintre cele mai mari daruri. Atunci cand esti intelept, stii ceea ce ai de facut asa cum este mai bine pentru tine, ce decizii sa iei. Cand sa pleci si cand sa stai. In ce si in cine sa investesti. Te invata despre misiunea vietii tale. Te conecteaza cu mintea iluminata.

CUARTUL DE STANCA vorbeste despre lumina constiintei. Despre trezirea spirituala si conectarea cu Divinitatea. Te ajuta sa transcenzi karma de neam. „Sa rupi lantul” din neamul tau. Sa fii tu acela de la care karma in continuarea neamului va fi mai plina de lumina si nu de greutati. Este un cristal al protectiei.

AMETISTUL vorbeste despre destinul tau, despre menirea ta. Te ajuta sa intelegi. Sa iti linistesti mintea agitata pentru a percepe mesajele care iti vin. Toata perioada de la 21 iunie, pana la 21 iulie este o perioada ce iti vorbeste despre profunzimea vietii, asemenea ametistului. Este un cristal favorabil pentru toata lumea, cu atat mai mult pentru nativii zodiei Pesti. Pestii pot primi in aceasta perioada multe mesaje spirituale. Pot chiar inainte de culcare sa puna intrebari Sinelui divin, ingerilor pazitorii, lui Dumnezeu, sau cu cine rezoneaza ei. Se pot folosi si de ametist in acest sens.

Chiar daca nu esti nativ din zodia Pesti, poti ca in aceasta perioada sa te folosesti de asemenea de energia de acum si sa pui intrebari.

Toate aceste cristale sunt potentate mai mult acum.

Daca te atrag cristalele, intra pe www.shamballacrystals. ro de AICI si vezi ce bijuterii din cristale te atrag si cu ce propietati vin ele in viata ta.

De asemenea mai poti citi Rodonitul, elimina ranile si cicatricile emotionale din trecut

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *