Cristaloterapie

Turmalina multicolora, piatra afrodisiac ce te conecteaza trup, minte, suflet

Turmalina multicolora este condiserata ca fiind “piatra afrodisiac” deoarece are un rol puternic de a atrage iubirea in lumea materiala din cea spirituala. Sporeste placerile fizice. Indeparteaza anxietatea, ajuta in deschiderea inimii fata de iubirea de sine.

Turmalina este de mai multe culori. In functie de culoare, aceasta are anumite propietati. Dar printre atributele ei, indiferent de culoare, se afla cele ale transformarii energiei dense intr-o frecventa mai inalta. Curata si purifica.

Turmalina multicolora

Aceasta piatra contine toate culorile asa ca detine din toate propietatile turmalinei. Ea uneste corpul, mintea, sufletul si spiritul intr-un tot unitar.

Te ajuta sa atragi iubirea sexualizata in viata ta. Dar sa iti deschizi in acelasi timp sufletul pentru iubire neconditionata.

Promoveaza imaginile mentale si visele. Inspira creativitate si amplifica imaginatia. Deschide calea catre revelarea sinelui interior si a lumilor spirituale superioare.

Folosita in scopuri terapeutice, turmalina multicolora stimuleaza sistemul imunitar si metabolismul.

Daca doresti sa vezi si sa achizitionezi bijuterii cu turmalina multicolora, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

De asemenea mai poti citi si Safirul, cristalul folosit ca protectie energetica de catre regi si de catre regine. Aduce intelepciune si decizii corecte

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Sursa foto Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *