Cristaloterapie

Angelitul faciliteaza contactul cu lumea ingerilor. Te ajuta sa primesti mesaje si sa iti dezvolti capacitatile telepatice

Angelitul este considerata ca fiind una dintre „pietrele constiintei”. Imbunatateste comunicarea telepatica si faciliteaza calatoriile extracorporale. Aceasta piatra ii ajuta pe videcatori, deoarece ascute perceptiile psihice si subtile.

Angelitul este o piatra blanda, benefica atat adultilor, cat si copiilor. Este o piatra care linisteste. Dupa cum ii este si numele, aceasta te pune in legatura cu taramul angelic. Sa te poti conecta mai usor cu ghizii si cu ingerii tai pazitori, dar nu numai. Asigura o protectie blanda atat pentru mediu, cat si pentru cei care poarta angelit.

Te ajuta sa iti spui adevarul, chiar daca uneori este dureros chiar si pentru tine. Te ajuta sa ai mai multa compasiune fata de tine si sa accepti evenimentele ce au avut loc si nu mai pot fi schimbate.

Acest cristal te ajuta sa ai acces la cunoasterea universala si eleveaza constiinta. Te sustine in procesul renasterii, descoperirii de sine.

Angelitul sustine procesul telepatic intre doua sau mai multe persoane

Angelitul vine cu acest ajutor in viata ta. Daca doua sau mai multe persoane poarta angelitul cu gandul ca acesta sa ii ajute sa se conecteze telepatic, atunci acest lucru se va intampla. Vor incepe sa se simta unul pe altul mai mult, sa se gandeasca unul la altul in acelasi timp si apoi sa se sune. Exemplele pot continua. De aceea, poti sa porti acest cristal impreuna cu partenerul de viata, sau cu fratii, surorile, copiii tai.

Plasat intr-o camera, acea incapere va capata energia angelica.

Daca este plasat pe talpi, angelitul deblocheaza meridianele si canalele energetice. Rezoneaza cu chakra gatului. Te ajuta in vindecarea inflamatiilor. Este util in controlul greutatii.

Daca doresti sa achizitionezi si sa vezi bijuterii ce contin angelit, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

Mai poti citi si Piatra soarelui, despre sexualitate si prosperitate

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *