Cristaloterapie

Turcoazul, piatra care isi schimba culoarea pentru a te avertiza de pericol

Turcoazul mangaie sufletul si ofera bunastare corpului. Dizolva legaminte vechi, inhibitii si permite sufletului sa se exprime deschis. Faciliteaza explorarea vietilor anterioare.

Turcoazul imbunatateste comunicarea cu lumea fizica si cu cea spirituala. Daca este amplasat pe cel de-al treilea ochi, ampliffica intuitia si faciliteaza meditatia. Daca este amplasat pe chakra gatului, dizolva legaminte vechi, inhibitii, interdictii si permite sufletului sa se exprime deschis.

Faciliteaza explorarea vietilor anterioare si intelegerea faptului ca „destinul” este determinat de actiunile noastre din fiecare moment.

Turcoazul, o piatra buna de protectie

Se spune ca turcoazul isi schimba culoarea pentru a te avertiza de pericol, inclusiv de pericolul infidelitatii. Alunga energia negativa si purifica smogul electromagnetic, oferind protectie impotriva poluantilor din mediu.

Turcoazul uneste Cerul cu Pamantul, masculinul cu femininul. Conduce la echilibru. Promoveaza realizarea de sine, calmeaza nervii atunci cand trebuie sa vorbesti in public.

Turcoazul dizolva atitudinea de martir si autosabotajul

Confera stare de calm interior, luciditate si ajuta la expresia creatoare.

Turcoazul stimuleaza iubirea romantica.

La nivel fizic, turcoazul este foarte bun pentru starile de epuizare, de depresie si pentru atacurile de panica. Dinamizeaza meridianele corpului si campurile energetice subtile. Stimuleaza sistemul imunitar fizic si psihic. Regenereaza tesuturile. Reduce inflamatiile virale. Bun pentru ochi.

Daca rezonezi cu energia turcoazului intra AICI pentru a putea vedea bijuterii ce contin turcoaz si care ar putea sa devina amuletele tale.

Mai poti citi si Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, imi poti da un like pe Facebook AICI, un follow pe Instagram AICI si un follow pe TikTok AICI

De asemenea, daca iubesti pietrele semipretioase, poti sa imi dai un like pe Shamballa Crystals by Irinel Galasiu pe facebook aici si pe instagram Shamballa Crystals aici

Sursa informatii despre turcoaz: „Totul despre cristale”. Judy Hall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *