Din suflet

Fii bucurie si vei manifesta bucurie in viata ta

Fii bucurie daca vrei ca viata ta sa fie plina de ea. Fii iubire, daca vrei sa ai parte de ea. Fii ceea ce iti doresti sa manifesti in viata ta, nu ceea ce nu iti doresti sa exprimi. Atentie la cum traiesti pe interior pentru ca acel lucru vei arata in viata ta de zi cu zi pe exterior. Nu judeca si nu ii arata pe ceilalti cu degetul pentru ca intr-o zi, tu vei fi cel judecat si aratat cu degetul.

Cu totii ne dorim sa avem parte de o viata frumoasa, plina de iubire, bogatie. Sa avem o familie frumoasa, un camin si nu doar o casa, un catel, un serviciu bun. Dar ce facem noi pentru ca toate aceste lucruri sa existe benefic in viata noastra? Pentru ca putem sa le avem daca „ne fortam” sa le avem. Vrei neaparat un partener, nu te vei uita prea bine si vei lua pe cine vei intalni, doar sa fii in rand cu lumea, sa nu fii singur, asa cum poate ca iti este frica. Vrei un catel, ti-l iei, insa nu stii daca poti avea grija de el. Vrei o casa, poate ca o ai, dar cu prea multe rate si acest lucru te macina, sau poate ca din contra, nu o ai si acest lucru iar te macina. Vrei un serviciu, uite ca il detii si pe acesta. Plin de oboseala, stres, nervi, te duci inca o zi acolo.

Dar ce nu este in regula la toata aceasta enumerare?..Hmmm..pai, daca analizezi atent, in spatele tuturor se ascunde frica si nu iubirea. Atunci cand manifesti frica, evenimentele din viata ta vor lua o turnura mai putin placuta. STOP! Nu te mai rani singur! Ia o pauza. Inspira, expira si vezi ce nu este in regula cu ceea ce faci.

Pentru a putea manifesta iubire si fericire, trebuie sa fii bucurie, sa fii magie, sa fii iubire. Si toate aceste lucruri nu se intampla de pe o zi pe alta sau dintr-un minut in altul. Este vorba de a lucra cu gandurile tale, de a fi atent la actiunile tale, de a observa trairile tale si atunci cand vezi ca iau o turnura negativa, schimba directia. Accepta pentru moment si vezi ca in orice situatie exista un sens mai mare decat tine, la nivel metal.

FII BUCURIE! FII VIATA!

Nu ingadui ca fericirea ta sa fie limitata de faptele lumesti, fizice. Ingaduie ca fericirea ta sa vina din sursa spirituala, din legatura cu Divinitatea. Cand vei atinge aceasta sursa spirituala interioara, va avea loc o transformare in tine. Nu vei mai cauta prin frica sa atingi puncte din viata ta. Ele vor fi atinse de la sine prin abandonarea in fata fricii. Las-o! Da-i drumul! Elibereaza-te de ea si vei vedea cum in viata ta, vor aparea treptat toate acele lucruri pe care ti le doresti, dar vor veni pe calea iubirii. Si cand vin pe calea iubirii, vin pe calea potrivita si lucruri marete se vor intampla in viata ta. Elibereaza-te si actioneaza. Dar actioneaza liber, lin si cu incredere.

Atunci cand traiesti constient de Sinele tau Spiritual, de Divinul ce se afla in tine, vei emana o lumina, o bucurie care va fi vizibila cu ochiul liber de catre ceilalti. Poate ca nu vor stii exact ce e „special” la tine, dar vor vedea ceva. Vor vedea stralucirea Divina din tine, linistea si bucuria chiar si in mijlocul furtunii. Un om spiritual ramane impacat, cu gandire pozitiva, cu o pace interioara chiar si in cele mai grele momente.

La polul opus, pot fi oameni cu foarte multi bani, care isi ridica locuinte frumoase si par fericiti, dar daca te vei uita mai atent la ei, vei observa ca nu au exact acea stralucire. Le lipseste si le lipseste tocmai pentru ca nu s-au intors in ei, nu s-au intors la relatia cu Sinele lor Divin. Pentru ca linistea si pacea nu provin din lucruri materiale. Ci din lucruri nemateriale care odata cu echilibrul pe care il manifesti in viata, se tranforma in lucruri materiale.

Lasa Divinitatea sa lucreze prin tine. Ea exista acolo. Doar las-o. Fii bucurie, fii iubire, fii frumusete, fii liniste. Si asa va arata si viata ta.

Cea mai importanta calatorie pe care o faci in viata asta este calatoria spre Sine, spre tine, spre Dumnezeul launtric. Nu o mai amana. Incepe ACUM si AICI!

Mai poti citi Frica, boli cauzate de ea si legatura cu rinichii

Daca doresti sa pastram legatura poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

FOTO: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *