apa
Cristaloterapie,  Din suflet,  Reiki

Apa ca simbol al vietii si al purificarii prin botez. Boboteaza

Apa reprezinta simbolul vietii, al transcendentei, al purificarii si vindecarii. Atunci cand Iisus  a fost botezat, prin El a fost curatata intreaga lume. Intreaga creatie a primit atunci Duhul Sfant. Puteti si voi sa folositi apa sfintita pentru a va curata atat pe voi cat si locuinta in care stati.

Maine este Boboteaza. Simbolul botezului se afla in fiecare dintre noi cu ajutorul Duhului Sfant. Atat astazi cat si maine se sfintesc apele. Imi place tare mult ideea prin care odata cu botezul lui Iisus tot ce contine apa, insasi viata a fost binecuvantata. Marile, oceanele, pamantul, copacii, animalele, pasarile, norii, ploaia. Odata ce ploaia cade pe sol, ea curata pamantul de energiile negative. Apa din noi ne binecuvanteaza intreg corpul.

Botezul ca simbol poate fi in orice zi a vietii noastre. Putem sa ii rugam pe Iisus si pe Ioan Botezatorul in orice zi sa vina sa ne ajute in acest sens. Putem cere binecuvantarea prin botez pentru noi si pentru familia noastra. Daca ai agheasma acasa poti cere ajutorul lui Iisus si al lui Ioan Botezatorul sa vina sa te ajute sa iti cureti locuinta de energii negative, sa o binecuvanteze. Acelasi lucru il poti face si pentru tine si pentru membrii familiei.

apa

Poti chiar sa si umpli cada cu apa si sa ii rogi pe Iisus, pe Ioan Botezatorul sa patrunda in apa, sa o bincuvanteze si astfel si pe tine sa te curete atunci cand intri in ea.

Cat despre busuioc, este folosit deoarece are o vibratie inalta si reprezinta conexiunea cu Divinitatea. Busuiocul deschide chakra capului, te ajuta sa constientizezi ceea ce iti doresti sa faci in viata si sa alegi calea potrivita.

Poti citi mai multe despre busuioc aici Busuiocul inlatura oboseala cronica si epuizarea nervoasa

Cat despre cristale, cel mai important cristal care te conecteaza cu Divinitatea si iti deschide chakra coroana (in varful capului), astfel spre vise premonitorii, mesaje de dincolo, conexiunea cu Divinitatea, este ametistul. Poti sa il pui sub perna sa dormi cu el, cerand inainte sa te culci ghidare. Sau daca ai o intrebare si vrei sa primesti un raspuns, la fel. Tii ametistul intre palme, in dreptul fruntii si pui intrebarea si rogi sa primesti mesajul in vis si sa ti-l amintesti dimineata sau sa primesti mesajul a doua zi in alta forma pe care sa o constientizezi. Exemple. O piesa pe care sa o asculti si sa vina ca mesaj pentru tine, un paragraf citit intr-o carte, o vorba spusa de cineva. Sau poti purta o bijuterii de ametist noaptea, cat si ziua, urmand aceeasi pasi.

Pentru a putea citi mai multe detalii despre ametist, cat si pentru a putea achizitiona bijuterii din ametist, intra AICI

Un alt cristal care te conecteaza cu Divinitatea si este considerat ca fiind un cristal biblic, al intelepciunii, este lapis lazuli. 

Pentru a putea citi mai multe detalii despre lapis lazuli, cat si pentru a putea achizitiona bijuterii din ametist, intra AICI

Primiti simbolul botezului in sufletul vostru in orice clipa a vietii voastre. Si in clipele in care nu va simtiti bine, aveti probleme de sanatate, chemati-l pe Iisus sa va binecuvanteze cu apa generatoare de viata si de sanatate. Puteti vizualiza cum desupra capului vostru se afla mainile lui Iisus care va pune apa sfanta pe cap, apa ce se scurge pe intreg corpul vostru si intra in organismul vostru. Si agheasma este bine sa beti cu credinta in fiecare zi a vietii voastre.

Daca doresti sa pastram legatura ma poti poti gasi pe facebook Irinel Galasiu aici si pe instagram aici

Iar pentru a vorbi despre cristale, ma gasiti pe Shamballa Crystals pe facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *