jadul
Cristaloterapie

Jadul, piatra care aduce iubire, vindecare si noroc

Jadul este una dintre cele mai cunoscute si utilizate pietre din lume, atat in scop terapeutic cat si in tratamentele de infrumusetare. Este cristalul care te ajuta sa manifesti iubirea, sa atragi norocul, sa scoti la suprafata intelepciunea si sa produci vindecarea in viata ta.

Jadul este foarte pretuit in Orientul Mijlociu, unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in stare de pace interioara. De aceea, multe statui ce il reprezinta pe Buddha sunt construite din jad.

Jadul este asociat cu chakra inimii si astfel amplifica iubirea. Te ajuta sa o intelegi, sa o accepti, sa o manifesti in viata ta.

Jadul este o piatra protectoare, care il fereste pe purtator de rau si aduce armonie in viata lui. Il ajuta sa vindece ranile emotionale produse de-a lungul timpului, sa ierte si sa mearga mai departe. Atrage norocul si prietenia.

Jadul, piatra viselor si dorintelor indeplinite

Aceasta piatra blanda dar totodata puternica, te pune in contact cu lumea viselor. Te ajuta sa ai somn profund, vise revelatorii, dar si sa poti pune in aplicare propriile dorinte si visuri.

Daca esti in cautarea unui sprijin in depasirea greutatilor, jadul este piatra potrivita pe care sa o porti cu tine. Te ajuta sa reduci teama, negativitatea si consumul inutil de energie.

Jadul te ajuta in meditatie si rugaciune. Te sprijina sa te conectezi cu lumea spirituala si sa intelegi mesajele primite.

In plan fizic, te ajuta sa iti consolidezi functionarea inimii, rinichilor, a sistemului nervos si imunitar. Este o piatra buna pentru sanatate. Are efecte benefice asupra fertilitatii si nasterii. Vindeca soldurile si splina.

Poti achizitiona bratari din jad de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

De asemenea mai poti citi Piatra lunii, programare, meditatie in noptile cu luna plina pentru inceputuri de drum, vindecare, iubire

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Pixabay/Happyglastonbury

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *